english  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Potravinářský veletrh SIAL Canada 2017 – možnost účasti pro české společnosti

Projekt ekonomické diplomacie nabízí českým společnostem možnost se zúčastnit jednoho z nejvýznamnějších veletrhů v oblasti potravinářství v Severní Americe, SIAL Canada 2017, který se bude konat v Torontu v květnu 2017. V rámci projektu je zajištěna bezplatná účast na stánku České republiky.
 

Generální konzulát České republiky v Torontu ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství a při součinnosti s Velvyslanectvím České republiky v Ottawě a zahraniční kanceláří CzechTrade v Calgary nabízí pro české společnosti z potravinářského sektoru možnost účasti na veletrhu SIAL Canada 2017, který proběhne v Torontu ve dnech 2. - 4. května 2017.

Účast na SIAL představuje možnost získat kontakty především v Kanadě, ale i v širším regionu Severní Ameriky, neboť jde o nejvýznamnější kanadský potravinářský veletrh. Veletrh má expertní charakter, v roce 2016 navštívilo stánky přibližně 1000 vystavovatelů a 15 000 návštěvníků. Veletrh nabízí standardní možnosti prezentovat své produkty, a to jak prostřednictvím účasti na stánku, tak katalogové účasti. Je jedním z nejlepších způsobů, jak navázat kontakty v potravinářském sektoru, který představuje rostoucí odvětví. V širším kontextu je třeba dodat, že zemědělský a potravinářský průmysl jsou perspektivní obory dle mapy oborových příležitostí pro Kanadu.

Další informace o veletrhu je možné získat na webových stránkách veletrhu, ve věci případné účasti se můžete obrátit na Radka Stránského z Ministerstva zemědělství či Davida Müllera, ekonomického diplomata Generálního konzulátu ČR v Torontu. Přihlásit se na veletrh je možné nejpozději do 28. února 2017.

 

Sunset_Field

David Müller, ekonomický diplomat, Generální konzulát České republiky v Torontu