english  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Canadian Manufacturing Technology Show zpět v Torontu

Canadian Manufacturing Technology Show zpět v Kanadě - vzhledem k tomu, že Kanada má v plánu brzy (od 7. září, v případě nezhoršení epidemiologické situace) otevřít své hranice zahraničním návštěvníkům, rádi bychom  vás pozvali na jednu z prvních konferencí/veletrhů, která se v Kanadě uskuteční ve fyzické podobě.

Ve dnech 4. - 7.10. se koná největší kanadský strojírenský veletrh CMTS, který letos propojí kolem 4500 expertů z oblasti tradičních i nových technologií z celého světa. Představí nejnovější trendy v obrábění, kovozpracování, tvářecích a výrobních technologiích spolu se špičkovými inovacemi v oblasti pokročilé výroby včetně IIoT, aditivní výroby/3D tisku, automatizace, robotiky a další.

 

Kanada je důležitým průmyslový hráčem s více než 90,000 výrobními společnostmi, které zaměstnávají 1,7 milionu lidí. V Ontariu sídlí kanadský superklastr pro pokročilé výrobní technologie, Next Generation Manufacting (https://www.ngen.ca/), který nabízí možnost členství a příležitostí také pro české firmy se zájmem o kanadský trh.
 

Generální konzulát České republiky v Torontu spolu s Ministerstvem obchodu a průmyslu a ve spolupráci s agenturami CzechInvest a CzechTrade nabízí českým firmám možnost účasti na českém stánku a konferenci zdarma.

 

 

Pro bližší informace se zájemci o účast mohou obracet na obchodní a investiční úsek GK Toronto,  a to do 5. 8.