english  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Česká společnost Farmet se účastnila jednoho z největších kanadských zemědělských veletrhů, Canada´s Outdoor Farm Show

Společnost Farmet prezentovala své stroje na Canada´s Outdoor Farm Show, veletrhu, který každoročně navštíví  desítky tisíc farmářů nejen z Ontaria, ale z celé Kanady a Spojených států.

Příklad společnosti Farmet, českého strojírenského výrobce, ukazuje, že české firmy mají v Severní Americe co nabídnout. Farmet se postupně prosazuje na obtížných trzích v regionu se svými výrobky, především se svou technikou a stroji pro zpracování půdy. Společnost, respektive její kanadské zastoupení, se každoročně účastní několika veletrhů v Kanadě, jak v Ontariu, tak v Québecu. Tyto účasti ukazují jak technologickou vyspělost české společnosti, tak přispívají ke zvyšování povědomí o České republice jako zemi s kvalitními produkty, které obstojí na světových trzích.

Společnost Farmet se (vedle dalších společností) také účastnila incomingové mise z Kanady a Spojených států do České republiky, která proběhla v červnu tohoto roku a která seznámila blíže kanadské a americké subjekty s Českou republikou a českými výrobky v oblasti zemědělské techniky. Ukazuje se, že české subjekty mohou na náročném kanadském trhu uspět, k čemuž může výrazně pomoci přítomnost v regionu a založení pobočky, která přibližuje společnosti kanadským zákazníkům. 

Je třeba také zmínit, že stroje pro zemědělský průmysl jsou součástí mapy oborových příležitostí, která vymezuje perspektivní obory pro Kanadu. V případě zájmu o bližší informace o oboru či o zemědělských veletrzích v teritoriu je možné se také obracet na české zastupitelské úřady v Kanadě, v Torontu či Ottawě, nebo na zahraniční kancelář CzechTrade v Calgary.

Zástupci společnosti Farmet s českými ekonomickými diplomaty

 

 

 

David Müller, ekonomický diplomat, Generální konzulát ČR v Torontu