english  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Global Energy Show 2021 v Calgary

Vzhledem k tomu, že Kanada má v plánu opět brzy (od 7. září, v případě nezhoršení epidemiologické situace) otevřít své hranice zahraničním návštěvníkům, rádi bychom  vás pozvali na jednu z prvních konferencí/veletrhů, které se opět uskuteční ve fyzické podobě.

 


Ve dnech 21. - 23. 9. se v Calgary (Alberta) koná přední severoamerická energetická konference Global Energy Show, která umožňuje spolupráci v oblasti všech energetických zdrojů s cílem představit nejnovější inovace a technologie a sladit poptávku po energii s potřebou přechodu na nízkouhlíkové hospodářství. Jde o akci zaměřenou především na Severní Ameriku, nicméně očekává se účast cca 53,000 návštěvníků z celého světa, kteří se budou věnovat špičkovým technologiím a řešením podporujícím globální energetickou transformaci, včetně regulace a snižování emisí metanu, bateriových úložišť, energetických sítí či zachycování a sekvestrace uhlíku.
 
Generální konzulát České republiky v Torontu spolu s Ministerstvem obchodu a průmyslu a ve spolupráci s agenturami CzechInvest a CzechTrade nabízí českým firmám možnost účasti na českém stánku a konferenci zdarma.
 
Pro bližší informace se zájemci o účast mohou obracet na obchodní a investiční úsek GK Toronto,  a to do 30. 7.