english  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Pozvánka na webinář o programu Low Carbon Business Action pro země V4

Program LCBA (Low Carbon Business Action) umožňuje evropským malým a středním podnikům získat přístup na kanadský trh v oblasti čistých technologií a cirkulární ekonomiky. 10. února se v  rámci webináře organizovaného maďarským předsednictvím Visegrádské skupiny můžete dozvědět obecné informace o programu.

Zveme Vás na webinář o programu Low Carbon Business Action - Canada, který se uskuteční 10. 2. od 15 hod. Program přinese informace o obecných podmínkách programu, harmonogramu výzev a příležitostech pro malé a střední podniky ze zemí V4. O své zkušenosti se podělí také společnost Nafigate Corporation, která se účastnila předchozích kol programu. 

Své přihlášky zasílejte na rsvp.tor@mfa.gov.hu, případně se s dotazy obracejte na Generální konzulát ČR na eva_bartonova@mzv.cz. Program naleznete zde Program LCBA-V4 event (PDF, 35 KB)

Program LCBA je financován z programu Evropské unie a finančně podpoří společnosti, které mohou nabídnout úspěšné řešení pro konkrétní výzvy z oblasti udržitelnosti napříč Kanadou. O detailech programu jsme informovali již loni, očekávat můžete také další akci v tomto pololetí zaměřenou na připravovanou červnovou vlnu výzev LCBA.

 

 

LCBA-V4 Invitation

 

Eva Libs Bartoňová, ekonomická diplomatka, Generální konzulát České republiky v Torontu