монгол  česky  english 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Možnost podání návrhů na MLP 2015

(Archivní článek, platnost skončena 01.10.2020.)

Velvyslanectví ČR v Ulánbátaru přijímá náměty na malé lokální projekty.

Velvyslanectví ČR v Ulánbátaru přijímá do 15.12.2014 náměty na malé lokální projekty, které jsou součástí české rozvojové spolupráce (informace o realizovaných projektů v minulých letech naleznete na webu našeho velvyslanectví http://www.mzv.cz/ulaanbaatar/cz/obchod_a_ekonomika/poptavky_po_zbozi_a_sluzbach/male_lokalni_projekty/index.html).

Podíl české strany na financování jednotlivého MLP činí 200 000 – 500 000 Kč (dle aktuálního kurzu října 2014 - cca. 16 611 295 – 41 528 239 MNT), přičemž souhrnný podíl nákladů na mzdy/honoráře, diety, ubytování, cestovné a případné pojištění a očkování nesmí překročit 25 % celkových nákladů financovaných z prostředků ZRS ČR. Smyslem těchto projektů je přispět místním subjektům (vzdělávacím, zdravotnickým, sociálním, případně kulturním, institucím, nestátním neziskovým organizacím, družstvům, územně správním celkům apod.), které mají v zemi realizace MLP právní subjektivitu, na menší rozvojové aktivity (dodávky vybavení či materiálu, školení, podporu rozvojových aktivit místních institucí a organizací, podporu budování jejich kapacit, spoluúčast na dílčí části většího, např. mezinárodního projektu).

Rovněž návrhy MLP mohou podávat pouze subjekty, které mají v zemi realizace MLP právní subjektivitu. Součástí návrhu MLP je identifikační formulář v anglickém jazyce (příloha: Identification form), který musí být řádně vyplněn ve všech kolonkách a opatřen razítkem a podpisem oprávněné osoby;  v případě nestátních subjektů pak i kopie dokladu o právní subjektivitě předkladatele s dokladem, osvědčujícím oprávnění zástupce tohoto subjektu jednat v zemi realizace MLP jeho jménem navenek. Návrh MLP se podává Velvyslanectví ČR v Ulánbátaru v listinné podobě a zároveň naskenovaný v elektronické verzi (adresa: ulaanbaatar@embassy.mzv.cz).

Realizaci projektu lze zahájit až po podpisu smlouvy. Realizátor je povinen informovat do 31.7.2015 o průběhu realizace projektu a stavu čerpání finančních prostředků. Projekt musí být ukončen nejpozději do 31. října 2015.  Písemnou závěrečnou zprávu je realizátor projektu povinen předat Velvyslanectví ČR v Ulánbátaru do 30 dnů po ukončení projektu.   

V případě dotazů kontaktujte zodpovědnou osobu na tel. čísle: 321886/ext. 20 či e-mailem ulaanbaatar@embassy.mzv.cz. Děkujeme.

přílohy

Identification form_en 80 KB XLS (Excel tabulka) 10.12.2014