english  azərbaycan dili / по-русски  česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: CEO
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Mezinárodní veletrh Caspian Agro 2024

Velvyslanectví České republiky v Baku společně s Ministerstvem zemědělství České republiky zvou české firmy k účasti na společné expozici na prestižním mezinárodním zemědělském veletrhu Caspian Agro, který se uskuteční ve dnech 15. -17. května 2024 v Baku.

Veletrh Caspian Agro, který se koná v Baku ve dnech 15. – 17. května 2024, je největším zemědělským veletrhem na Jižním Kavkaze, Jedná se již o 17. ročník této úspěšné výstavy, která je navíc propojena s 29. ročníkem Mezinárodního potravinářského veletrhu InterFood Azerbaijan. V roce 2023 na veletrhu vystavovalo 318 společností z 24 států na ploše 13 522 m2. Akci navštívilo téměř 11 000 návštěvníků. Oficiálními partnery veletrhu jsou Ministerstvo zemědělství Ázerbájdžánu, Agentura pro rozvoj malých a středních podniků, AZPROMO nebo Food Safety Agency. Projekt je zacílen na podporu vstupu menších a střední zemědělských firem na ázerbájdžánský, jihokavkazský a středoasijský trh a umožní českým společnostem představit své produkty v daném regionu.

Caspian Agro, největší zemědělský veletrh na Jižním Kavkaze, se koná v Baku 15. -17. května 2024. Jedná se již o 17. ročník této úspěšné výstavy, která je navíc propojena s 29. ročníkem mezinárodního potravinářského veletrhu InterFood Azerbaijan. V roce 2023 na veletrhu vystavovalo 318 společností z 24 států na ploše 13 522 m2 a akci navštívilo více než 11 000 návštěvníků. Mezi oficiální partnery patří Ministerstvo zemědělství ÁzerbájdžánuAgentura pro rozvoj malých a středních podnikůAZPROMO nebo Agentura pro potravinovou bezpečnost. Projekt je zacílen na podporu vstupu menších a střední zemědělských firem na ázerbájdžánský, jihokavkazský a středoasijský trh a umožňuje seznámení s aktuálními trendy v agrární oblasti v regionu. Více informací k veletrhům naleznete na webech 17th Azerbaijan International Agriculture Exhibition  a InterFood Azerbaijan - 29th Azerbaijan International Food Industry Exhibition.

Pro zájemce z řad českých podnikatelů zajistí Velvyslanectví České republiky v Baku zázemí pro účast na společném českém stánku. Z prostředků projektu na podporu ekonomické diplomacie budou hrazeny společné výdaje jimiž jsou: pronájem výstavní plochy a registrační poplatek, stavba stánku včetně jeho vybavení, reklamních polepů stánku, katalogy a doprava v místě. Předpokládaná celková plocha stánku bude cca 40 m2. Firmy si samostatně hradí náklady spojené s fyzickou účastí na tomto veletrhu: cestovní náklady a ubytování zastupujících osob, dopravní a celní náklady na prezentované produkty a nadstandardní vybavení výstavního prostoru či individuální služby.

Vyplněnou přihlášku k účasti (viz. Příloha) ve společné expozici Velvyslanectví České republiky Baku a Ministerstva zemědělství  na veletrhu Caspian Agro 2024 zašlete nejpozději do 15. února 2024 přímo obchodně-ekonomickému úseku Velvyslanectví České republiky v Baku (klara.zeldova@mzv.gov.cz) a v kopii zástupci Ministerstva zemědělství ČR (lukas.hercik@mze.cz). Veškeré informace budou současně zveřejněny také na webu Ministerstva zemědělství ČR

Upozornění

Finální rozhodnutí o konání oficiální účasti bude učiněno na základě dostatečného zájmu firem. V případě velkého zájmu je konečný výběr účastníků ponechán na Ministerstvu zemědělství ČR.

přílohy

Přihláška Caspian Agro 2024 17 KB DOCX (FILE_TYPE_DOCX) 5.2.2024