česky  english  中文 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: GK Šanghaj
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Brewing Like Czechs do při CBCE 2021

Dne 13. 5. od 14:00 do 17:00 GK Šanghaj úspěšně zorganizoval matchmakingové fórum “Brewing Like Czechs Do. Akce se konala v Shanghai World Expo Exhibition & Covention Center  v rámci veletrhu Craft Beer China 2021

Akce se účastnilo celkem 10 českých firem (Pivovar Albrecht, Budějovický Budvar, Pilsner Urquell, PMS, Bohemia Hops, Chmel, Top Hop, Sekado, Cheops a Destila), které návštěvníkům prezentovaly své produkty ze všech relevantních sektorů českého pivovarnictví – chmel, slad, technologie a pivo.

Akci zahájil uvítací řečí Karel Šrol, Generální konzul České republiky v Šanghaji a následně byla promítnuta video zdravice Jiřího Šíra, náměstka ministra pro EU a zahraniční vztahy Ministerstva zemědělství ČR. Součástí úvodní části byla také prezentace o českém chmelu a tradici chmelařství v České republice s cílem přiblížit čínskému publiku prvotřídní kvalitu a další důvody vedoucí k světovému věhlasu českého chmele.

Během fóra se české produkty těšily velkému zájmu návštěvníků. Zaujal i český slad, který získal certifikaci pro export do Číny teprve v únoru letošního roku. Hosté a návštěvníci měli také možnost ochutnat řadu českých piv např. značek Budějovický budvar, Plzeňský prazdroj, Holba, Zubr, či Litovel.

Galerie