česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: Shutterstock
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Prague.bio Conference 2024

Dne 24. září 2024 se v Praze uskuteční konference “Prague.bio Conference 2024”. Na konferenci se sjedou špičky z oblasti biotechnologií, zástupci významných investičních fondů, právníci specializující se na právo transferu technologií a další experti z oboru biotech a medtech.
 

Hlavním tématem setkání jsou investice do startupů, spin-offů a komercializace technologií. Představitelé vědy a byznysu si osobně vymění své zkušenosti s vývojem a financováním nových léků, diagnostiky, lékařských technologií a dalších oblastí.

Vedle přednášek budou součástí konference také panelové diskuse s investory nebo zástupci právních firem specializujících se na právo transferu technologií. Právě tato část byla v loňském roce jednou z nejlépe hodnocených částí programu.

Na akci se mohou přihlásit i zajímavé vědeckovýzkumné nápady, registrované projekty posoudí odborná komise. Registrační formulář pro přihlašování projektů lze nalézt na: Project registration | Prague.bio Conference 2024

Termín pro přihlášky projektů je do 17.5.2024.

Konference se uskuteční 24. září 2024 v Praze ve Slovanském domě a registrace pro zájemce o účast je již otevřena na webu: https://conference.prague.bio/.