česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: EU in Kosovo
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Deklaratë e përbashkët: Krerët e BE-së dhe krerët e misioneve të Shteteve Anëtare të BE-së në Beograd dhe Prishtinë mirëpresin emërimin e Lajcakut


Deklaratë e përbashkët: Krerët e BE-së dhe krerët e misioneve të Shteteve Anëtare të BE-së në Beograd dhe Prishtinë mirëpresin emërimin e Mirosav Lajcak si Përfaqësues Special i BE-së dhe u bëjnë thirrje palëve që ta rifillojnë Dialogun

Ne e mirëpresim emërimin e Miroslav Lajçak, si Përfaqësues i Posaçëm i Përfaqësuesit të Lartë/ Nënkryetarit të Komisionit Evropian Borell për Dialogun Beograd-Prishtinë dhe çështje të tjera rajonale të Ballkanit Perëndimor. Emërimi i tij sinjalizon angazhimin e fortë të BE-së në Dialog. Ne u bëjmë thirrje të dy palëve të angazhohen me Përfaqësuesin e Posaçëm  të BE-së të sapoemëruar dhe të rifillojnë procesin pa vonesë.

https://eeas.europa.eu/delegations/kosovo/77105/node/77105_sq