česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Projektet vendore, të shkallës së ultë, në Kosovë 2016

Më 17 mars 2016, ambasadori i Çekisë në Kosovë, z. Ivo Šilhavý, nënshkroi kontratat për zbatimin e tri projekteve vendore të shkallës së ultë, me përfaqësuesit e tri OJQ-ve kosovare. Projektet financohen nga Ministria e Punëve të Jashtme të Çekisë, përkatësisht përmes fondeve të dhëna për ndihmë zhvillimore çeke.

 

Projekti i parë është përqëndruar në përhapjen e dijes çeke në leminë e kujdesit për fëmijtë me aftësi të kufizuara dhe foshnjat e lindura parakohës. Synimi i projektit të dytë, që do të zhvillohet në pjesën veriore të Kosovës-e banuar kryesisht me serb, është një shesh përfshirës i lojërave. Projekti i tretë synon shërbimet mbështetëse për qendrat burimore të shëndetit të femrave  në Prishtinë, Ferizaj e Mitrovicë.     

Galleries


Local Small Scale Projects in Kosovo in 2016