česky  english  shqip 

Advanced search

Seksioni konsullor i Ambasadës së Republikës Çeke në Tiranë

Informacion Kontakti

 Ambasada e Republikës Çeke
Rruga Skënderbeu 10
Tiranë

Shqipëri

 

Tel. 00355-42-23 40 04
Fax: 00355-42-23 21 59

E-mail: visa_tirana@mzv.cz

 

Tel. Nr. i linjës së emergjencës (vetëm për rastet e emergjencës së qytetarëve çekë): 00355- 68 40 90 111

 

Orët e punës së Seksionit Konsullor për publikun – të Martat dhe të Enjtet  ora 9:00 - 12:00 (vetem me takim)

 

Të gjithë aplikantët për vizë/qëndrim afatgjatë në Republikën Çeke duhet të rezervojnë një takim për dorëzimin e aplikimit të tyre me e-mail: visa_tirana@mzv.cz. Ju lutemi jepni emrin dhe mbiemrin tuaj, datën e lindjes, kombësinë, numrin e pasaportës dhe vlefshmërinë e saj,  llojin e aplikimit (në rast aplikimi për kartën e punonjësit ju lutem vendosni numrin e vendit vakant të punës), një adresë të vlefshme e-maili dhe numrin e telefonit.

Të gjitha intervistat (dhe pyetjet) zhvillohen në gjuhën çeke ose angleze; në rast se nuk flisni asnjërën, ju duhet të sillni me vete një përkthyes që do të jetë i pranishëm gjatë paraqitjes së kërkesës për vizë.

Përfaqësuesi i Ambasadës do t’ju njoftojë me e-mail për datën e takimit tuaj.

Për listën e përkthyesve zyrtarë klikoni këtu 

Pushimet në Republikën Çeke

 

1 Janar

Restoration of the Independent Czech State, Neë Year

 

E premtja e mirë – dita e pushimit varion  

 

E Hëna e Pashkës – dita e pushimit varion  

1 Maj

Dita e Punëtorëve

8 Maj

Dita e Çlirimit

5 Korrik

St Cyril and Metodius day

6 Korrik

Dita e Jan Hus

28 Shtator

Dita e Shën. Wenceslas

28 Tetor

Themelimi i Shtetit të Pavarur Çekosllovak

17 Nëntor

Dita e Luftës për Liri dhe Demokraci

24 Dhjetor

Vigjilja e Krishtlindjeve

25 Dhjetor

Dita e Parë e Pushimit të Krishtilindjeve

24 Dhjetor

Dita e Dytë e Pushimit të Krishtilindjeve – Dita e Shën Stefanit